Yoon Jong Shin

Yoon Jong Shin
Hodnocení: 60% hlasů
Odkazy: MyDramaList generasia AsianWiki wiki.d-addicts
Jméno (Přepisem): Yoon Jong Shin (Muž)
Jméno (Ve znacích): 윤종신
Alternativní jméno: Yun Jong Shin
Datum narození: 15.10.1969 (49)
Aktivní: 1990 - Současnost
Místo narození: Jinhae-gu, Gyeongsangnam-do, Jižní Korea
Národnost: Korejská
Krevní skupina: A
Výška: 170 cm
Váha: 60 kg

Obor

Herec Zpěvák Skladatel

Biografie   Diskografie   Seiyū   Anime   Dorama (7)   Manga   Videa   Odkazy   Music list (1)  
     

Popis

*

Yun Jong Shin vydal alba jako jsou Snow Sherbet, Monthly Project 2014 October, Monthly Project 2014 August a Monthly Project 2014 September.

Člen skupiny

MYSTIC Entertainment
MYSTIC Entertainment

Diskografie

Monthly Project 2017...
Monthly Project 2017...

Single CD (2017) Korejština
Monthly Project 2017...
Monthly Project 2017...

Single CD (2017) Korejština
LISTEN 010 좋니
LISTEN 010 좋니

Single CD (2017) Korejština
Monthly Project 2017...
Monthly Project 2017...

Single CD (2017) Korejština
   
Monthly Project 2017...
Monthly Project 2017...

Single CD (2017) Korejština
Monthly Project 2017...
Monthly Project 2017...

Single CD (2017) Korejština
Monthly Project 2017...
Monthly Project 2017...

Single CD (2017) Korejština
Monthly Project 2017...
Monthly Project 2017...

Single CD (2017) Korejština
   

Seiyuu z anime

Nejsou přiřazené žádné postavy.

Anime

Není přiřazeno žádné anime.

Dorama

Maenbalui chingudeul
(2013) Jižní Korea

Herec
High Kick Through The...
(2009) Jižní Korea

Herec
Tae Hee, Hye Kyo, Ji...
(2009) Jižní Korea

Herec
Eonniga Ganda
(2007) Jižní Korea

Herec
   
Yasuwa minyeo
(2005) Jižní Korea

Herec
Nonstop 4
(2003) Jižní Korea

Herec
Bomnalui Gomeul...
(2003) Jižní Korea

Herec

Manga

Není přiřazena žádná manga.