Kim Yi Sun

Kim Yi Sun
Hodnocení:
Odkazy: MDL
Jméno (Přepisem): Kim Yi Sun (Žena)
Jméno (Ve znacích): 김이선 / 김완선
Pseudonym: Kim Wan Sun
Datum narození: 16.05.1969 (49)
Aktivní: 1986 - Současnost
Místo narození: Soul, Jižní Korea
Národnost: Korejská
Krevní skupina: B
Výška: 164 cm
Váha: 44 kg

Hudební žánry

K-Pop

Obor

Herečka Zpěvačka

Biografie   Diskografie (13)   Seiyū   Anime   Dorama (1)   Manga   Videa   Odkazy   Music list  
     

Popis

*

Kim Yi Sun vydala alba jako jsou The Beer, rEturN, Tonight, Feeling So Lonely to Dance Alone a Pierrot Laughing at Us.


Diskografie

어게인 1988
어게인 1988

Single CD (2015) Korejština
The Beer
The Beer

EP (2012) Korejština
Be Quiet
Be Quiet

Single CD (2011) Korejština
Super Love
Super Love

EP (2011) Korejština
   
rEturN
rEturN

Album CD (2005) Korejština
S & Remake
S & Remake

Album CD (2002) Korejština
Innocence
Innocence

Album CD (1996) Korejština
Sadness
Sadness

Album CD (1992) Korejština
   

Seiyuu z anime

Nejsou přiřazené žádné postavy.

Anime

Není přiřazeno žádné anime.

Dorama

Heungbu
(2018) Jižní Korea

Herečka

Manga

Není přiřazena žádná manga.