Roh Ji Hoon

Roh Ji Hoon
Hodnocení: 100% 5 hlasů
Jméno (Přepisem): Roh Ji Hoon (Muž)
Jméno (Ve znacích): 노지훈
Datum narození: 07.12.1990 (27)
Aktivní: 2012 - Současnost
Národnost: Korejská
Krevní skupina: A/B
Výška: 186 cm
Váha: 74 kg

Hudební žánry

K-Pop

Obor

Zpěvák

Biografie   Diskografie (6)   Seiyū   Anime   Dorama   Manga   Videa   Odkazy   Music list (1)  
     

Popis

*

Roh Ji Hoon vydal album The Next Big Thing.

Člen skupiny

Cube DC
Cube DC
Cube Entertainment
Cube Entertainment

Diskografie

2016 United Cube...
2016 United Cube...

Single CD (2016) Korejština
Feeling
Feeling

EP (2015) Korejština
A Song For You
A Song For You

Single CD (2014) Korejština
CHRISTMAS SONG
CHRISTMAS SONG

Single CD (2013) Korejština
   
The Next Big Thing
The Next Big Thing

EP (2012) Korejština
세상과 바꿀...
세상과 바꿀...

Single CD (2009) Korejština

Seiyuu z anime

Nejsou přiřazené žádné postavy.

Anime

Není přiřazeno žádné anime.

Dorama

Není přiřazena žádná dorama.

Manga

Není přiřazena žádná manga.